کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
نامرتب و یا کج بودن جزئی دندان ها مشروط بر اینکه که قصد انجام درمان ارتودنسی نداشته باشید.
عادانی مانند جویدن ناخن، دندان قروچه و جویدن اشیا سخت را مدیریت کنید.
کامپوزیت دندان نه تنها ظاهر دندان را بهبود میبخشد، بلکه مشکلاتی مانند ترک، شکستگیهای کوچک، فاصلههای کم بین دندانها و تغییر رنگ دندان را نیز اصلاح میکند.
کامپوزیت دندان در واقع یک لایه نازک است، اما همین لایه نازک هم تا حدودی باعث جلوتر آمدن دندان افراد میشود.
این به این معناست که مسئلههای مرتبط با حساسیت به سرد و گرمی که در ترمیمهای فلزی ممکن است به وجود آید، با کامپوزیت تا حدود زیادی حل میشود.
پس از اسیدشویی، لایهای از کامپوزیت بر روی دندان اعمال میشود. این لایه شامل ماتریس رزین و ذرات پرکننده است. دندانپزشک با کمک اپلیکاتور، مقدار کمی پلاستیک مایع یا عامل باندینگ را روی ناحیه اسیدشویی شده میمالد. دندانپزشک ممکن است مقداری فشار هوا را روی عامل باندینگ اعمال کند تا از نازک و یکنواخت بودن لایه اطمینان حاصل کند.
در صورت اصرار بر انجام این درمان، بهتر است در سهماهه دوم بارداری (ماههای چهارم تا ششم) انجام شود، زیرا جنین در این دوره به رشد کافی رسیده و داروهای مسکن برای او ضرری ندارند.
در این ویدیو یک نمونه از درمان کامپوزیت دندانهای جلو در کلینیک ایدهآل را مشاهده میکنید:
کامپوزیت یک راه حل متداول و موثر برای ترمیم دندانهاست، اما ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد. برای مثال در موارد آسیب دیدگی شدید دندان که ترمیم با کامپوزیت کارآمد نباشد، افراد به روشهای درمانی دیگر نظیر ایمپلنت دندان نیاز دارند.
از آنجا که ونیر کامپوزیت درمانی ضروری نیست و بیشتر جنبه زیبایی دارد، دندانپزشکان توصیه میکنند مادران باردار این روکشها را پس از زایمان نصب کنند تا سلامتی مادر و جنین حفظ شود. کامپوزیت دندان در دوران بارداری به خودی خود ضرری ندارد، اما ممکن است حساسیت و نیاز به مسکن ایجاد کند که برای جنین مضر است.
ممکن است شما هم درباره این موضوع شنیده باشید که کامپوزیت میتواند باعث جلو آمدن دندانها شود. در واقع یکی از عوارضی که ممکن است پس از انجام این نوع درمان دندانپزشکی برای برخی افراد پیش بیاید، جلو آمدن غیرطبیعی دندانهاست.
کامپوزیت دندان به عنوان یک ماده ترمیمی در زمینههای مختلف دندانپزشکی مورد استفاده قرار میگیرد. مهمترین کاربرد کامپوزیت در دندانپزشکی، ترمیم و بازسازی دندانها به شکل طبیعی و زیباست.
غذاهای چسبناک: غذاهای چسبناک میتوانند به کامپوزیتها شرایط کامپوزیت دندان آسیب بزنند و باعث جدا شدن آنها از سطح دندان شوند.
توجه به دستورالعملهای دندانپزشک و مراقبت از کامپوزیت